Persoonlijke Gids

U ziet meer met een gids van Persoonlijk Rome

Bekijk fragmenten van onze tours op Youtube

Persoonlijke Gids: meer zien en beleven!

Met een Persoonlijke Gids ziet en beleeft u meer van Rome. Uw Persoonlijke Gids vertelt tijdens de rondwandelingen op ontspannen manier over verleden én heden van de mooiste stad ter wereld. Onze Nederlandstalige gidsen zijn enthousiast, deskundig, en flexibel. Er mag zeker gelachen worden! Het programma stemmen we altijd af op uw belangstelling, mogelijkheden en de actualiteit: het is dus nooit een standaard tour. Bent u voor de eerste keer in Rome, verslaafd aan deze stad of komt u met een speciale kennis of interesse: u kunt met ons zowel de hoogtepunten als de minder bekende juweeltjes van Rome ontdekken. En u kunt er op rekenen dat we onderweg leuke adressen weten voor koffie, lunch of een aperitivo...


Sandrina is uw gids in Rome
Sandrina Bokhorst

Als u Sandrina hoort vertellen over Rome kunt u niet anders dan ook geraakt worden door haar meeslepende enthousiasme voor deze stad. Met intens plezier en liefde betrekt ze u in een wereld van onmetelijke inspiratie. Vanwege haar oprechte interesse in iedere klant past ze uw Rome-trip feilloos aan op uw wensen.


Eline is uw gids in Rome
Eline Zuidgeest

Laat Eline vertellen over de Romeinse oudheid en de antieke helden, goden en mensen komen tot leven! Ook over het Rome van latere eeuwen heeft ze boeiende verhalen, gekruid met een Hollandse nuchterheid. Kinderen van alle leeftijden laten zich door Eline meevoeren in de Romeinse geschiedenis.


Ewout is uw gids in Rome
Ewout Kieckens

Ewout Kieckens is een bevlogen journalist en publicist (4 boeken) met een diepgaande kennis van Rome en het Vaticaan. Hij vertelt met humor en intelligentie, en gaat graag met u het gesprek aan. Energiek en betrokken geeft hij u een fascinerend inzicht in het heden en verleden van deze rijke stad.


Judith is uw gids in Rome
Judith Verberne

Judith vertelt met veel voorbeelden over de kunst, geschiedenis en het dagelijks leven in het oude Rome. Ze ontrafelt de geheimen en mysterieuze kanten van Rome. Feilloos past ze zich aan haar (jonge) gasten aan. U zult haar ervaren als een warme, zorgzame en deskundige gids, die met liefde een tandje meer geeft!


Irene is uw gids in Rome
Irene Stellingwerff

Irene Stellingwerff is een succesvol schrijfster en illustratrice van kinderboeken over Rome, en een vrolijke gids met jarenlange ervaring in Rome. Irene kan als geen ander beeldend vertellen over de geschiedenis van Rome, haar passie. Kinderen krijgen geen genoeg van haar verhalen, terwijl ze u behendig door de drukte loodst en u de mooiste en meest interessante plekken van de Eeuwige Stad laat zien. Heel bijzonder is het om met Irene naar kunst te kijken: ze leert je kijken met het oog van de kunstenaar.


Christiaan is uw gids in Rome
Christiaan Santini

U wordt door Christiaan hartelijk ontvangen in zijn geboortestad. Met vuur en humor vertelt hij in charmant Nederlands over de grootste kunstenaars van Rome. Na een rondleiding door Christiaan beziet u de schoonheid van Rome met andere ogen! Zijn grote deskundigheid weet hij op een gemakkelijke manier over te brengen.


Giovanni is uw gids in Rome
Giovanni Destilo

Giovanni (Jan) is een geboren Romein, die lang in Nederland heeft gewoond. Hij kent de stad natuurlijk op zijn duimpje en weet als geen ander over het Romeinse leven te vertellen. Deze charmante reisleider/gids heeft ervaring met veel verschillende klanten in heel Italië, maar zijn hart blijft natuurlijk bij Rome.

Je ziet meer met een gids van Persoonlijk Rome!

Persoonlijk Rome verzorgt maatwerk programma's voor grote en kleine groepen. Heeft u iets te vieren? Is er een speciale aanleiding om even samen weg te gaan, of wilt u juist met een groot gezelschap op stap? Een trip met de familie of een bedrijfsuitje, wij organiseren het perfecte event voor u!

Bewezen kwaliteit
Wij kennen Rome

Wij kennen Rome van binnenuit. Hierdoor zijn we op de hoogte van de leukste plekjes en de laatste ontwikkelingen.

Wij kennen Rome
Bewezen kwaliteit

Sinds 2006 hebben we al vele gasten in Rome geholpen met een unieke Rome-reis. Ook u kunt terugkijken op een zorgeloze stedentrip met bijzondere ervaringen!

Bespaar tijd en geld
Bespaar tijd en geld

Met onze ervaring maken we voor u een programma op maat waarin de juiste activiteit op het juiste moment is gepland. U kunt ontspannen genieten!

Laat je terugbellen!