Welkom bij Persoonlijk Rome

Tot snel in Rome!

Plan uw Rome-reis met Persoonlijk Rome!

Persoonlijk Rome is gespecialiseerd in het organiseren van programma′s op maat op basis van uw wensen en ideeën. We zorgen ervoor dat de onderdelen van het programma goed op elkaar zijn afgestemd. Door onze specialisatie kunnen wij samen met u de ideale reis samenstellen, dit scheelt u uiteindelijk veel tijd en geld.

Hiernaast kunt u aangeven waar uw belangstelling naar uitgaat (kies minimaal 2 opties). Wij werken uw keuzes uit en sturen u binnen 2 werkdagen een Persoonlijk Rome Plan per e-mail. De door u verstrekte (persoons-) gegevens gebruiken wij om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Wij zullen uw gegevens nooit doorgeven aan derden.

Wilt u snel en eenvoudig een tour in groepsverband boeken door het Vaticaan of Colosseum? Deze boekt u eenvoudig zelf via Tours in Rome. Een leuke fietstour boekt u direct via Op de Fiets in Rome.

Vraag een gratis offerte! Voor de samenstelling van een Rome Plan rekenen wij bij uw boeking €65,00 boekingskosten voor groepen tot 8 personen. Voor grotere groepen geldt een maatwerktarief.

Placeholder Picture
Klanten over Persoonlijk Rome

"Met Persoonlijk Rome 3 fantastische dagdelen in Rome doorgebracht. Het programma in overleg toegesneden op onze persoonlijke wensen. De gidsen waren in onze visie zeer kundig en waren zeer enthousiast. De rondleidingen hebben ons verblijf in Rome onvergetelijk gemaakt. Kortom een aanrader vooral als je niet persé de gebruikelijke (en natuurlijk ook mooie) bezienswaardigheden van Rome wil zien en leren kennen. Wij hebben ervan genoten en genieten met volle teugen na."

Persoonlijk Rome is lid van
Persoonlijk Rome is lid van Wereldstadgidsen
Bewezen kwaliteit
Wij kennen Rome

Wij kennen Rome van binnenuit. Hierdoor zijn we op de hoogte van de leukste plekjes en de laatste ontwikkelingen.

Wij kennen Rome
Bewezen kwaliteit

Sinds 2006 hebben we al vele gasten in Rome geholpen met een unieke Rome-reis. Ook u kunt terugkijken op een zorgeloze stedentrip met bijzondere ervaringen!

Bespaar tijd en geld
Bespaar tijd en geld

Met onze ervaring maken we voor u een programma op maat waarin de juiste activiteit op het juiste moment is gepland. U kunt ontspannen genieten!