Persoonlijk Rome

100% maatwerk voor particuliere en zakelijke groepen

Haal meer uit uw Rome-reis

U kunt ons inschakelen voor een uitgewerkt persoonlijk Rome-programma, ook met hotels en vervoer, waarbij de verschillende onderdelen goed op elkaar afgestemd zijn. U houdt de organisatie van uw reis in één hand, in plaats van bij vele verschillende aanbieders. We vinden het belangrijk om met onze activiteiten en services de bijzondere cultuur in Rome zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen. Op deze website presenteren we een staalkaart daarvan. Daarmee kunnen we uw programma samenstellen op basis van uw belangstelling en uw omstandigheden.

Waarom Persoonlijk Rome?

Bij Persoonlijk Rome hoeft u niet zelf op zoek, wij gaan voor u aan het werk. Wij kennen de stad op ons duimpje, we kennen de leukste adressen en de beste hotels. Wij hebben veel ervaring met het invullen van wensen, dat bewijzen de reacties van onze tevreden klanten. Uw vakantie begint nu, wij zorgen ervoor.

Het resultaat

Sinds 2006 hebben we al vele particuliere en zakelijke gasten in Rome geholpen aan een unieke Rome-ervaring. Zodat u kunt terugkijken op een zorgeloze stedentrip met bijzondere ervaningen en bij thuiskomst echt kunt zeggen: ik heb een vriend in Rome.

Programma aanvragen
persoonlijk rome ondersteunt verantwoord stadstoerisme

Persoonlijk Rome ondersteunt verantwoord stadstoerisme

Rome is al eeuwen een trekpleister voor toeristen. De laatste jaren nemen de aantallen bezoekers fors toe. Persoonlijk Rome probeert haar bijdrage te leveren aan het in goede banen leiden van de druk die deze toeristenstromen leggen op de stad, haar inwoners en de monumenten. Dat doen we door onze gasten juist ook monumenten en plekken in Rome onder de aandacht te brengen buiten de gebaande paden. We zijn ervan overtuigd dat er in Rome veel meer plaatsen zijn waar je de schoonheid, het historisch belang en het Romeinse leven kan beleven.

Voor de bezoeken aan de hoogtepunten werken we alleen in zeer kleine of privé-groepen, en altijd op tijdslot. Indien mogelijk plannen we op andere tijden dan de spitsuren. Dat betekent niet alleen minder druk op deze bijzondere plekken, maar ook een prettiger ervaring voor u als bezoeker. Voor het vervoer adviseren we zoveel mogelijk lopen, of maken we zoveel mogelijk gebruik van e-cars, fietsen en e-scooters of openbaar vervoer.

Ook hanteren we enkele gedragsregels uit respect voor de stadsbewoners en de monumenten: we maken geen foto’s van religieuzen, houden ons aan de aanwijzingen van bevoegd personeel op archeologische opgravingen en aan de kledingvoorschriften in kerkgebouwen.

Bewezen kwaliteit
Wij kennen Rome

Wij kennen Rome van binnenuit. Hierdoor zijn we op de hoogte van de leukste plekjes en de laatste ontwikkelingen.

Wij kennen Rome
Bewezen kwaliteit

Sinds 2006 hebben we al vele gasten in Rome geholpen met een unieke Rome-reis. Ook u kunt terugkijken op een zorgeloze stedentrip met bijzondere ervaringen!

Bespaar tijd en geld
Bespaar tijd en geld

Met onze ervaring maken we voor u een programma op maat waarin de juiste activiteit op het juiste moment is gepland. U kunt ontspannen genieten!